Vacutraining

foto

Vacu-training betekent vacuĆ¼m plus bewegen op crosstrainer, loopband of kantelplaat. Het is gericht om specifiek vet te verbranden op de probleemgebieden, de billen, benen en buik. Dit concept wordt steeds populairder, en terecht ook omdat het echt werkt!

Een onderdruk van maximaal 30m bar zorgt voor een geweldige versnelling van de doorbloeding onder de huid en de dieper liggende weefsels van de buik, billen & benen, waardoor er een betere en snellere verbranding plaats vindt en een stimulans van het lymfensysteem, wat weer zorgt dat het lichaam sneller van afvalstoffen en overtollig water ontdaan wordt.

Het resultaat: de methode werkt bij 90% van de mensen. Een aanzienlijk verlies van centimeters en een strakkere, soepeler huid, een zichtbare vermindering van cellulitis, sterke verbetering van de conditie en doorbloeding. U voelt zich fitter, in combinatie met de voedingsadviezen geen JOJO effecten meer.

Een ronde vacu trainingen bestaan uit 10 x 30 minuten. Zelf in te vullen qua tijd maar het beste resultaat is te behalen als er minimaal 2x per week op getraind wordt.